Маркетинг

Маркетинг

Доколку сте заинтересирани за нашите маркетинг услуги Ве молиме пишете ни на info@akcii.mk или побарајте не на +38970260101.

Наскоро ќе биде објавен и официјалниот ценовник за маркетинг услуги во нашата мобилна апликација. За сите останати прашања пишете ни во било кое време.